Зі світу по нитці. Формуємо номери “Мистецьких граней” разом

З кожним наступним роком “Мистецькі грані” стають справжнім бюро знахідок талантів. Все більше активних людей як магнітом притягує до нашого неординарного об’єднання. Одні приходять, інші йдуть, хтось повертається. Хтось стає учасником, хтось партнером, хтось читачем журналу і глядачем наших заходів, та ніхто не залишається байдужим.
В цій статті я спробую подати інформацію про всі можливі взаємовідносини з нашим виданням. Отже, почнемо...
Дорогі наші спонсори, якщо ви є – відгукніться!:) На першій сторінці буде розміщений ваш логотип з посиланням на сайт. Також ми рекламуватимемо вас на всіх можливих наших заходах та Інтернет-ресурсах.
Телефонуйте – (097)859-78-63.
До уваги партнерів та потенційних партнерів:
— громадських організацій;
— художніх та фотогалерей, театрів;
— організаторів мистецьких та семінарських (розвиваючих) заходів та ін,
Ви зв’язуєтеся зі мною (0978597863, mistgrani@ukr.net) і розповідаєте про свою організацію. Ви маєте знайти серед своїх учасників людину, яка б писала прес-релізи про ваші заходи та разом з афішами надсилала на вказаний вище e-mail (і фото не забудьте, якщо стаття пишеться про захід, який минув), також маєте знайти людину, яка б на ваших заходах продавала примірники журналу і слідкувала, щоб на сцені оголошували журнал і пропонували купити (це обов’язкові умови, оскільки, подаючи інформацію до випусків, ви автоматично стаєте учасниками об’єднання “Мистецькі грані”, зі свого боку журнал стає ЗМІ Вашої організації). Деталі співпраці – під час особистої розмови.
Гурти та співаки, якщо ви впевненні, що ваша творчість досягла такого рівня, що настав час написати про вас статтю – звертайтеся до автора рубрики “Music people” Олени Глущук (chupa_chups3@mail.ru). Якщо ж видали “свіженький” альбом, то вам до автора рубрики “По-жива для вух” Максима Коломиса (kolomism@ukr.net).
До уваги письменників як початківців, так і професіоналів

— надсилаєте на mistgrani@ukr.net свої твори: поезія, проза: есе, мініатюри або невеличке оповідання у word-документі;
— ми відбираємо найкращі, коректує-мо, відсилаємо вам цей варіант;
— після узгодження тексту створюємо макет сторінок і друкуємо номер;
— тексти з помилками не читаємо, приймаємо тільки відібрані твори, тому не надсилайте все підряд. Великі тексти пропускаємо.
Щодо письменників, які вже видали свої збірки або планують це зробити. Пропонуємо рекламу ваших книг у рубриках “Щойно з друку”, “Аналіз слова” (mistgrani.com/category/krytyka/analysis_word/).
І остання пропозиція… Представлення Вашої особистості на сторінках “МГ” – рубрика “Володарі літер” (http://mistgrani.com/category/krytyka/volod_lit/).
Умови:
1. зв’язуєтеся з автором цих рубрик Анею Свентах (anns391@gmail.com);
2. передаєте їй текст своєї збірки;
3. оскільки нам дуже важлива репутація журналу, то ми залишаємо за собою право Вам відмовити у рекламуванні Вашої збірки, якщо вона не несе ніякої цінної інформації для населення.
Детальнішу інформацію можете дізнатися від автора рубрик.
Якщо ж ви фотограф чи художник, то читачі “Мистецьких граней” зможуть дізнатися про вас, прочитавши статтю у рубриці “Галерея”. Зв’яжіться з автором рубрики Юліаною Познаховською (seraphim_of_dusk@mail.ru).
Обкладинка та постер журналу че-кають ваших робіт. Це можуть бути професійні фотографії, фото картин, фото гурту чи співака, обкладинка альбому, фото вашої близької людини (як привітання з важливим святом). Щоб дізнатися про умови, зв’яжіться зі мною.
Якщо бажаєте стати дописувачем нашого журналу – звертайтеся до мене. Якщо бажаєте спробувати себе у ролі менеджера з реклами – звертайтеся до мене. У вас є ідеї щодо популяризації журналу чи збільшення продажів – звертайтеся до мене.
Всі ідеї та пропозиції будуть розглянуті.
Зі світу по нитці – формуємо номери “Мистецьких граней” разом. Так створюється кожен випуск журналу. Візьміть і ви участь у створенні, популяризації та просто купуйте “Мистецькі грані”, читайте статті наших дописувачів, пишіть коментарі на нашому сайті. Допомагаючи журналу, ви вносите свою частку в популяризацію якісного життя, яке переходить у мистецтво.
Ми шукаємо активних людей, яким просто небайдуже. Вам же не байдуже?!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте