Зроби свій вибір сам

“Найкращі сторінки твого таланту. Найкраща реклама твоєї творчості” – наш перший слоган, який відображав повністю ідею створення “Мистецьких граней” – журналу про творчих людей. “Кльово, сміливо, нерозумно та утопічно,” – сказали би дослідники ринку, теоретики та фінансисти. “Не пройде”, – винесли б свій невтішний вирок і журнал так би і загинув у стадії мрій та сподівань. Та ідея теж не дурна, тому й захопила собою людей, які навіть поняття не мали про такі слова як “ринок збуту”, “аудиторія”, “бізнес-план”. То все доволі корисні речі, проте інформація корисна, коли вона приходить вчасно, не зарано, не запізно, а саме вчасно.
“Мистецькі грані” – журнал про творчих людей (письменників, художників, кіношників…), про їхні здобутки, невдачі та перемоги, журнал про мистецтво. Як давно це було, нам уже цього замало. Хочеться писати не тільки про мистецтво у вузькому значенні цього слова, хочеться писати про мистецтво бути красивим(ою), мистецтво бути здоровим(ою), мистецтво бути кращим(ою), мистецтво бути щасливим(ою), мистецтво бути багатим(ою)… мистецтво, яке через саморозвиток веде до ідеалу. Щоб все, що ми робимо, робили мистецьки професійно, завжди за власним бажання і з позитивним результатом. Ще одна утопія? Можливо, просто ліньки змінюватися на краще?
Ідеальних людей не буває, та й не треба, адже на цій землі, де нас все довкола тільки й виховує, виховує і виховує, їм нічого робити. Проте наша ціль – ідеал, і ми все життя до неї йдемо, тільки чому поодинці, давайте крокувати разом. Це не означає бігти галопом в один і той же бік. У кожного свій напрямок. На сьогоднішній день ціль журналу – показувати напрямки, наша ж ціль – вибирати потрібні саме нам. “Змінимо світ на краще разом” – от що скоро буде на банерах “Мистецьких граней”, коли старі вже стануть не придатні для користування:).
Хто нам дав право вчити? Якщо хто і дав, то негайно заберіть його. Воно нам ні до чого. Ми просто намагаємося писати на теми, які людям справді потрібні та корисні. А щоб цих тем було побільше, пишіть, будь ласка, на адресу редакції: редакція “Мистецькі грані”, пров. Новий, 2, с. Вересневе, Рівненський р-н., індекс 33004; або на електронну пошту: mistgrani@ukr.net. Поділіться своїми інтересами, можливо, навіть досвідом.
Ми даємо Вам час подумати, даємо можливість писати на теми, які цікавлять саме Вас, адже десь можуть бути однодумці, які оцінять Ваші міркування та поділяться своїми.
Чому саме так? Уявіть ситуацію: якийсь телеканал проводить опитування. Ви йдете з роботи, голова гуде гучніше потягу і от зараза: “Ви за чи проти нової податкової системи?”. Перша ваша реакція – легкий переляк. Адже секунду тому думали про смачну вечерю і ніяк не очікували, що дорогою додому перестріне телеведуча з дурними запитаннями, адже кому яка різниця, що Ви думаєте про нову податкову систему. Потім приходить розгубленість, адже Ви про неї взагалі не думали, краще б запитала, як справи. Далі Ви говорите щось незрозуміле і непотрібне. Ведуча кидає одну із стандартних фраз: “Дякую. До побачення.” Думаєте: “Не дай Бог” і з чистою совістю повертаєтеся до вечері. Ще одна даремно згаяна мить губиться у забутті.
Журнал “Мистецькі грані” входить в нову експериментальну стадію розвитку і стає діалоговим ЗМІ, в якому читачі починають брати активну участь у створені випусків. Не пропустіть можливість висловити власну думку на тему, яка цікавить саме Вас.
З нетерпінням чекаємо Ваших листів. Давайте творити журнал “Мистецькі грані” разом, адже це грані нашого з Вами життя.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте